StudioFACA Članki

Članki iz multimedijskega področja

Članki :: Portal Citroen Bilten

Datum: 09.03.2013Št. klikov: 5.223
Objavil: bilten
Kategorija: Računalništvo

 Vsak ima svojega konjička, vsak je ljubitelj nečesa. Na spletnem portalu Citroen Bilten se družimo ljubitelji avtomobilov znamke Citroen, ljubitelji avtomobilizma in vsega, kar spada poleg, jekla, gum, olja, hitrosti, adrenalina ... Med nami se lahko vsak prelevi v dnevničarja, pisca besedila, novinarja. S svojo pozitivno energijo skupaj poskrbimo za kakovostno preživljanje prostega časa, si izmenjamo mnenja in poiščemo rešitev za vsakega člana spletnega portala. Celotno stran, videz in vsebino, oblikujemo z lastnimi prispevki, zato lahko izrazimo in izpolnimo svoje želje tako, da portal zaživi v barvah, ki so nam všeč.
Spletni portal je nastal s pomočjo prostovoljcev ali posameznikov, ki so vanj vložili svoj čas, znanje in energijo, ne da bi pričakovali finančne koristi. Donacije in prispevki članov foruma so edini vir financiranja. Tako portal med svoje vrste še vedno vabi nove ljubitelje, posameznike in posameznice, ki želijo prispevati k blaginji portala. Več glav več ve. Zato poznamo Citroen Bilten kot star in dober forum, poln zanimivih prispevkov in tem.

Spomnimo se nastajanja portala, začetkov, ki sežejo v čas, ko še nismo uporabljali HTML-ja. Po mnogih selitvah s strežnika na strežnik se je prvič v zgodovini pojavil Citroen Bilten 17. junija 2001. Iz tiskanega medija je nastal tudi elektronski medij, ki leta 2013 hkrati praznuje 10 let obstoja foruma. Velja za najstarejši ljubiteljski avtomobilistični portal in forum, ki je ves čas aktiven in se sproti posodablja ter pridobiva nove obiskovalce in nove ljubitelje. Portal je zvest samemu sebi, čeprav je, ne glede na leta, tudi sodoben. Sledi času in hitremu tempu življenja, je primerno udoben. Najdemo ga na družabnih omrežjih, na Facebooku, MySpacu in Twitterju, kjer mu lahko sledimo. Najboljše pa je, da lahko ob tem tudi ustvarjamo. Zagotovo se bomo počutili bolje, če se pridružimo forumu, kjer lahko razpravljamo o znanih, neznanih ali celo nemogočih težavah in zanje poiščemo najpreprostejše in najustreznejše rešitve, pomagamo komu ali pa preprosto in kakovostno preživimo prosti čas.

Ostali članki


(ločeno z vejicami)
Izdelava spletne trgovine